Skip to main content

Koncernen Bilgruppen i Norr bildades i Juni 2021 och bedriver genom sina dotterbolag auktoriserad service och försäljning av Kia i städerna Umeå, Kramfors och Sundsvall, nu snart även i Örnsköldsvik!

“ATT VI STARTAR UPP MED ATT SÄLJA NYARE BEGAGNADE KIA BILAR I ÖRNSKÖLDSVIK ÄR ETT STEG I VÅR KOMMANDE SATSNING PÅ EN HELT NY FULLSERVICEANLÄGGNING SÄGER ÄGAREDUON FREDRIK SUNDSTRÖM & FREDRIK SJÖSTRÖM”

Vi är stolta att få meddela att vi i April utökar våra anläggningar med ytterligare en lokal i Svartbyn Örnsköldsvik. Där kommer vi att finnas representerade i en bilhall med 1200kvm och försälja nyare begagnade bilar.

Då Kia är Sveriges tredje största märke med en årlig försäljning på nästan 30 000 nya bilar så är vi glada att även få tillgodose detta till Örnsköldsviksborna och vi är övertygande om att de ska se detta som ett fint tillskott i staden.

Bilgruppen finns redan i dag representerade i Sundsvall med Bilhallen, i Kramfors som Sundströms Bil och i Umeå med Bergners Bil.Samtliga tre anläggningar säljer Kia som för 4:e året i rad är Sveriges tredje största bilmärke och i Umeå säljer man även Subaru.

Att vi startar upp med att sälja nyare begagnade Kia bilar i Örnsköldsvik är ett steg i vår kommande satsning på en helt ny fullserviceanläggning säger ägareduon Fredrik Sundström & Fredrik Sjöström.

Fakta Bilgruppen i Norr:

Koncernen sålde under kalenderåret 2022 ca 1400 nya bilar och ca 1700 begagnade fordon. Koncernen omsatte 2022 ca 853 000 000 kr och har 67st anställda.


INTEGRITETSPOLICY

Kave Bil AB värnar om din personliga integritet och genom denna integritetspolicy vill vi informera dig om hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning och regler för dataskydd.

Personuppgiftsansvar

Kave Bil AB, fortsättningsvis ”vi”, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som vi har om dig som kund när du ingått avtal med oss t.ex. när du gör ett köp, ingår avtal om däckförvaring, hyr/lånar/provkör ett fordon, lämnar in fordon på vår verkstad eller är i kontakt med oss av annan anledning. Dessutom tar vi automatiskt emot och sparar information från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress samt den begärda sidan.

Användning av information

Den information vi samlar in/har från dig används självklart i första hand för att vi ska kunna fullgöra vårt avtalsansvar mot dig som kund men kan även användas för att t ex:

  • Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
  • Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
  • Kontakta dig via e-post
  • Administrera en tävling eller ett erbjudande 

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

Alla personuppgifter som inte sparas lokalt hos oss i Örnsköldsvik behandlas i krypterad form hos oss eller hos våra samarbetspartners servrar inom Sverige. Vi överför inte personlig information till tredje part med undantag för betrodda tredje parter som hjälper oss driva vår verksamhet, hanterar webbplatsen, levererar varor du beställer från oss eller tillhandahåller service, om dessa parter är överens om att hålla informationen konfidentiell och inte använda den för andra ändamål.

Hur länge sparas mina personuppgifter?

Om du lämnar dina uppgifter som kund för våra tjänster sparas dina uppgifter så länge det är nödvändigt utifrån krav i lag eller för att fullgöra våra eller våra samarbetsparters åtaganden gentemot dig. Dina uppgifter sparas aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning.

Rätt att begära information

Vill du veta hur vi behandlar personuppgifter om dig är du välkommen att kontakta oss. Du har rätt att begära ut informationen som behandlas om dig hos oss och även att få uppgifter rättade eller raderade. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan

Tredjepart

På webbplatsen kan vi länka till eller publicera produkter från tredje part. Dessa webbplatser är oberoende från oss.

Ändringar av integritetspolicyn

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna policy.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats och/eller andra kanaler där du skickar information till oss, godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med denna integritetspolicy.